Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

U meldt uw hond aan per e-mail of per telefoon. Daarna nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor een - geheel vrijblijvend! - intakegesprek. Dit intake gesprek vindt plaats op een tijdstip dat het u schikt, ook in de avonden of in de weekenden.

Het intake gesprek vindt plaats bij u thuis, zodat de hond in zijn eigen omgeving is en uw viervoeter kennis kan maken met zijn toekomstige wandelmaatje. Tijdens het gesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor uw hond binnen onze service, wat uw wensen zijn en wat het karakter van uw viervoeter is en uiteraard zijn/haar persoonlijke eigenschappen en eigenaardigheden! Natuurlijk bent u tevens van harte welkom om een keer een wandeling mee te lopen met uw hond, zodat u zelf kunt ervaren hoe zo'n wandeling gaat.

Het intake gesprek is geheel vrijblijvend. Als u toch besluit om geen gebruik te maken van onze service, om welke reden dan ook, dan blijft het bij de eenmalige kennismaking.

Indien u na het gesprek een goed gevoel heeft bij onze hondenuitlaatservice en u uw hond aan ons wil toevertrouwen, dan krijgt u van ons het inschrijfformulier en nemen wij uw hond op in het uitlaatschema. Ook wordt er een sleutelverklaring opgemaakt, dit om uw belangen te waarborgen.

Zodra uw hond bij ons is aangemeld, nemen wij de hond op in het wandelschema. Op de door u aangegeven dagen wordt de hond opgehaald bij u thuis, en meegenomen voor de wandeling. Na de wandeling wordt uw hond weer door ons thuis gebracht. Als uw hond nog "wat bos" in zijn vacht heeft meegenomen, zorgen wij er voor dat hij weer lekker drooggemaakt wordt en hij "het bos" niet uw schone huis mee inneemt.

Persoonlijk contact

Bij Uitlaatservice Zuid-Holland wordt uw hond steeds door dezelfde persoon (zie "Even voorstellen") uitgelaten. Dit heeft veel voordelen voor zowel u als uw hond:

Voor de hond wordt de uitlaatster en vertrouwd persoon. Het is altijd een feestje als de uitlaatster komt om de hond op te halen en de hond staat te springen om mee te gaan. Tevens draagt het hebben van een goede band met de hond er natuurlijk aan bij dat de hond goed meeloopt met en luistert naar de uitlaatster tijdens de wandelingen. De uitlaatster kent de hond in zijn gedrag en weet hier met een positieve benadering (beloning voor goed gedrag) op in te spelen.

Ook u als baas krijgt te maken met één vaste persoon (met wie de vrijblijvende intake ook plaatsvindt). Er hoeft maar één persoon in uw woning te komen om uw hond op te halen. De uitlaatster zal u indien gewenst ook zo nu en dan bellen of mailen om te vertellen hoe uw hond het doet tijdens de wandelingen. Tevens proberen wij tijdens de wandelingen van elke hond apart en van de honden samen mooie foto’s in hoge resolutie te maken welke worden geplaatst op de facebook-pagina van Uitlaatservice Zuid-Holland, waarvandaan u deze kunt downloaden voor uw eigen gebruik.

Hebt u vragen, of wilt u nadere informatie? Neem gerust contact met ons op onder nummer 06 361 66 707 of mail ons op info@uitlaatservicezuidholland.nl

 

 


 

Bel voor meer informatie of een intake-afspraak: 06 361 66 707 of stuur een e-mail naar info@uitlaatservicezuidholland.nl

Openingstijden

De uitlaatservice is geopend ma t/m vr van 09:00 tot 17:00. S'avonds en in het weekend zijn er geen reguliere groepswandelingen, maar is er wel individuele uitlaatservice mogelijk op aanvraag.