Groepswandeling

beach.jpg

"Kleine groepen, korte reistijd, afwisselende uitlaatgebieden"


De wandelgroepen van Hondenuitlaatservice Zuid Holland bestaan uit samengestelde groepen van ongeveer 5 honden. De groepen worden geformeerd op basis van leeftijd, uithoudingsvermogen en karakter. Tijdens de wandeling die ten minste 1 uur duurt, wordt uw hond sociaal en actief uitgedaagd. Tijdens de wandeling wordt gewerkt aan conditie in de vorm van sport en spel, maar ook wordt uw hond onderdeel van een vaste roedel, hetgeen jonge en oudere honden helpt bij het ontwikkelen en onderhouden van sociaal gedrag. Deze wandelgroepen zijn dan ook bij uitstek geschikt voor jongere honden, die onder de hoede van oudere honden de fijne kneepjes van het socialisatieproces worden bijgebracht. Ze raken vertrouwd met de uiterlijke kenmerken en bijbehorende lichaamstaal van verschillende rassen. Het is zowel voor jonge als oudere honden aan te raden om regelmatig met de groep mee te gaan, zodat zij wennen aan hun " vaste"  wandelmaatjes. Hierdoor ontstaan de ideale omstandigheden voor een positief, sociaal proces en kan uw hond alles uit de wandeling halen dat er in zit. 
  
Uw viervoeter wordt met onze speciaal voor de honden ingerichte transportwagen opgehaald vanaf het door u opgegeven adres. Dit kan uw woonadres zijn, maar ook uw kantooradres. Nadat alle honden aanwezig zijn, gaat de groep naar een hondvriendelijke omgeving, waar zij naar hartelust kunnen ravotten en spelen.

Hondenuitlaatservice Zuid Holland wandelt regelmatig met de wandelgroep op andere locaties, zodat de omgeving telkens anders is en voor iedereen uitdagend blijft, ook voor de honden die dagelijks met de groep mee gaan. Wandelroutes zijn bijvoorbeeld door het Hitlandbos of de Zevenhuizenplas, maar ook worden er regelmatig uitstapjes naar het Schollebos, de Eendrachtspolder of het Bergsche bos gemaakt.

Doordat Hondenuitlaatservice Zuid Holland met kleine groepjes honden werkt blijft ook de reistijd tijdens het ophalen en wegbrengen beperkt. Deze is ongeveer 5 tot 30 minuten, afhankelijk van de gereden route.Hebt u vragen, of wilt u nadere informatie? Neem gerust contact met ons op onder nummer 06 361 66 707 of mail ons op info@uitlaatservicezuidholland.nl

Bel voor meer informatie of een intake-afspraak: 06 361 66 707 of stuur een e-mail naar info@uitlaatservicezuidholland.nl

Openingstijden

De uitlaatservice is geopend ma t/m vr van 09:00 tot 17:00. S'avonds en in het weekend zijn er geen reguliere groepswandelingen, maar is er wel individuele uitlaatservice mogelijk op aanvraag.