Individuele uitlaatservice

Niet altijd is een hond op zijn best in een wandelgroep. Sommige honden hebben meer aandacht nodig dan andere, of zijn wegens andere omstandigheden niet in staat om optimaal van een groep te genieten. Voor die gevallen heeft Uitlaatservice Zuid Holland individuele begeleiding. De individuele begeleiding is er bijvoorbeeld voor (zeer) oude honden, puppy's, honden met fysieke problemen of bijvoorbeeld in de periode na een ingrijpende operatie. Daarnaast kan de individuele begeleiding een uitkomst zijn voor honden die ten gevolge van gedragsproblemen niet mee kunnen met een groep. De individuele begeleiding is langer of korter naar gelang uw wensen en de conditie en leeftijd van uw hond. Wandeltrajecten worden dan ook samen met u vastgesteld. Neemt u gerust contact op met ons, om de mogelijkheden voor uw viervoeter te bespreken.

Sportwandeling

Voor sommige honden is een gewone wandeling niet intensief genoeg. Zij hebben behoefte aan een extra fysieke uitdaging om hun overtollige energie kwijt te kunnen. Voor deze honden hebben wij de sportwandeling: 20 of 30 minuten fietsen of skaten met uw hond! Het fietsen/skaten wordt indien nodig geleidelijk opgebouwd. Wanneer de hond een goede uitlaatklep heeft voor zijn/haar energie zal hij/zij rustiger zijn in huis en minder snel ongewenst (sloop-)gedrag ontwikkelen. Skaten doen wij in verband met de veiligheid alleen met kleine rassen. 
 

Hebt u vragen, of wilt u nadere informatie? Neem gerust contact met ons op onder nummer 06 361 66 707 of mail ons op info@uitlaatservicezuidholland.nl

615x200_ehow_images_a02_04_ub_teach-dog-high-five-800x800.jpg

Bel voor meer informatie of een intake-afspraak: 06 361 66 707 of stuur een e-mail naar info@uitlaatservicezuidholland.nl

Openingstijden

De uitlaatservice is geopend ma t/m vr van 09:00 tot 17:00. S'avonds en in het weekend zijn er geen reguliere groepswandelingen, maar is er wel individuele uitlaatservice mogelijk op aanvraag.