Even voorstellen...

Beste hondeneigenaar,


Mijn naam is Janneke van Gemert. Ik ben de trotse eigenaresse van Uitlaatservice Zuid-Holland. Ik ben ook degene die de honden uitlaat en het contact met hun baasjes onderhoudt. Klanten plaatsen  ontzettend veel vertrouwen in mij wanneer zij hun geliefde viervoeter aan mij meegeven voor een fijne wandeling. Daarom wil ik hier de kans aangrijpen om iets over mijzelf te vertellen, zodat ook u weet met wie u en uw hond te maken krijgen wanneer u klant wilt worden bij Uitlaatservice Zuid-Holland!


Als kind had ik thuis twee honden, beide Berner Sennen. Grote lome goedzakken waar ik toen ik negen was al mee op gehoorzaamheidscursus ging. Tijdens mijn studie wilde ik graag weer een hond, maar een hond wordt ouder dan ik op dat moment vooruit kon plannen, dus koos ik ervoor om een jaar lang een pup van Stichting Hulphond op te voeden en te socialiseren aan alles wat het leven te bieden heeft. Dit is heel intensief en ik heb er ontzettend veel aan gehad. Toen de hond -Zippo (zie foto)- 13 maanden was, werd het tijd voor zijn vervolgopleiding en moest ik hem weer afstaan. Zo kwam ik even zonder hond te zitten. Gelukkig ben ik kort hierop met de uitlaatservice begonnen, met een bestaand klantenbestand van mijn voorgangster. Inmiddels heb ik ook weer een hond van mezelf, Vigos. Vigos is een heerlijke, zeer sociaal-vaardige labrador die mee gaat op alle groepswandelingen. Hij is geen typische roedelleider, maar schikt zich juist heel makkelijk en stelt timide honden snel gerust.


Het is mijn missie om elke hond zo veel mogelijk te geven wat hij/zij nodig heeft. De basis is dat de hond zich kan ontspannen! Dat geldt ook voor de groepswandelingen. Veel mensen denken bij een uitlaatservice aan een grote groep hyperactieve honden die al blaffend en grommend een veld onveilig maken. De opwinding in de honden maakt ze moe, maar zorgt ook voor veel stress en mogelijke escalaties. Op mijn groepswandelingen heerst in het algemeen rust. Omdat ik met kleine groepen wandel, kan ik ook echt een afstand afleggen. Natuurlijk rennen, zwemmen en spelen de honden naar hartenlust, maar in een ontspannen situatie waarin iedere hond gerespecteerd wordt.


Ik heb de volgende relevante opleiding:
• O&O Gedrag en Leerprincipes hond
• O&O Didactiek en Gezondheid hond
• O&O Instructeur Opvoeding hond


Nu al ben ik veel met opvoeding van honden bezig. Het is natuurlijk van belang dat ik gedragsontwikkelingen die zich tijdens de wandelingen voordoen signaleer en in goede banen leid, dit in samenwerking met de eigenaar van de hond. In de toekomst hoop ik wellicht een hondenschool aan de uitlaatservice te koppelen. Mede daarom staat in november de praktijkopleiding O&O Instructeur Opvoeding in de planning.


Ik dank u alvast voor uw interesse in mijn uitlaatservice en hoop u en uw hond als klant te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Janneke van Gemert – Uitlaatservice Zuid-Holland.

IMG_1738.JPG


 

 

 

Bel voor meer informatie of een intake-afspraak: 06 361 66 707 of stuur een e-mail naar info@uitlaatservicezuidholland.nl

Openingstijden

De uitlaatservice is geopend ma t/m vr van 09:00 tot 17:00. S'avonds en in het weekend zijn er geen reguliere groepswandelingen, maar is er wel individuele uitlaatservice mogelijk op aanvraag.