Recensies

De mening van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben een goede band met hen waar we trots op zijn! Lees hieronder hun meningen over onze uitlaatservice! (tevens terug te vinden met sterwaardering op onze Facebook-pagina)


"Wij hadden/hebben eigenlijk vaak een vooroordeel over honden uitlaatservices. Vaak zien we ze ook lopen met 15 honden, gillend aan de riem, maar Janneke laat zien dat de liefde voor honden altijd voor gaat. Altijd op tijd, laat de hond vrolijk achter, last minute calls geen probleem en de hond is helemaal gek van haar!! Hopelijk blijft ze dit nog wel een tijdje doen!!"

Peter van Broekhoven


"Wij maken nu ruim een jaar gebruik van de hondenuitlaatservice van Janneke voor onze Duitse herder Chico. Van het verleden van Chico weten we niet zo veel. Wij hebben hem als 2,5 jarige geadopteerd uit een asiel. Het is een ontzettend lieve hond, maar soms ook een moeilijke. Hij heeft moeite met het omgaan met andere honden. Janneke zoekt zorgvuldig uit met welke honden Chico goed samen kan. En wanneer er geen passende groep voor hem is, laat ze hem individueel uit. We vinden het fijn dat Janneke altijd op zoek is naar de beste oplossing voor de hond. Ze denkt echt met ons mee. We zijn erg blij met haar!" 

Wouter, Marjolein en Chico


"Janneke is zeer flexibel en komt altijd haar afspraken na. Ondanks dat ik nooit van te voren weet welke dagen van de week ik moet werken en welke op welke tijdstippen, heeft dit nog nooit probleem gegeven en kan Fonzi altijd mee. Ik kan met een gerust hart gaan werken, want ik weet dat Fonzi het ontzettend naar zijn zin heeft en in goede handen is. Vijf sterren is te weinig voor deze uitlaatservice. Janneke bedankt voor de goede zorgen, ik zou niet weten wat we zonder je moeten!"

Henny Zeeuw


"Geweldige uitaatservice, komt afspraken altijd na, gaat zeer goed om met je hond, wordt altijd keurig netjes en schoon thuis afgeleverd. Zelfs nu vlak voor kerst krijgt onze Django een hondenkerstpakketje!!!! Janneke, je bent de beste bedankt!!!!"

Bianca Hardus


"Super leuke uitlaatservice! Onze Boortje is in goede handen bij Janneke! Bijzonderheden: Flexibel en persoonlijk, geen 101 hondjes tegelijk, maar op elkaar afgestemde kleine groepjes.Dankjewel voor de goeie zorgen!!!"

Mireille en Boortje


"Zodra onze Volvo door heeft dat Janneke voor de deur staat, is hij niet met te houden. Hij gaat graag met haar mee! Janneke is zeer flexibel. Toen ik moest bevallen, kon ze last minute toch nog Volvo uitlaten. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat ze zeer betrouwbaar is. Wij kunnen Volvo met een gerust hart bij haar achterlaten. Hij vindt het alleen maar leuk!"

Sanne Pouwels


"Bumba heeft het ontzettend naar zijn zin bij Janneke. Heerlijk losrennen, met andere honden spelen en veel aandacht omdat de groepen niet vreselijk groot zijn. Wat wij ook erg leuk vinden zijn de filmpjes en foto's die gemaakt worden tijdens de wandelingen. Top!"

Nancy


"Zoek je een uitlaatservice, dan raad ik iedereen Uitlaatservice Zuid-Holland aan met Janneke aan het roer. Onze viervoeter Harry en wijzelf zijn erg tevreden. Kleine groep, persoonlijke aandacht, flexibel, verschillende uitlaatplekken. Je ziet dat Janneke een passie heeft voor honden! Ga zo door!!!!"

Jolanda Bontekoe


"Onze Troy heeft het super bij Janneke, het kan niet beter. Ze is flexibel en betrokken."

Monique van Dijk - Scheffel


"Balou geef ik met een goed gevoel mee met Janneke. Ze is zo lief en goed voor Balou. Echt top! En zo ontzettend flexibel! Een absolute aanrader!"

Christa Wijtenburg


"Wij zijn echt super blij met de uitlaatservice, erg behulpzaam en ze is echt heel erg lief voor onze hond, dus wij kunnen Janneke zeker aan iedereen aanbevelen."

Mirelle Rietbergen


"Wat een geweldig uitlaatservice is dit toch! Ik kon met een gerust hart een dagje naar Roermond en werd mijn hondenkind door Janneke uit gelaten. Omdat het voor mij de eerste keer was en ik er best zenuwachtig door was. Kreeg ik na afloop van de wandeling nog een telefoontje van Janneke. Echt super! Ik ben heel blij met uitlaatservice Zuid Holland (en met Janneke) !!!"

EveBel voor meer informatie of een intake-afspraak: 06 361 66 707 of stuur een e-mail naar info@uitlaatservicezuidholland.nl

Openingstijden

De uitlaatservice is geopend ma t/m vr van 09:00 tot 17:00. S'avonds en in het weekend zijn er geen reguliere groepswandelingen, maar is er wel individuele uitlaatservice mogelijk op aanvraag.